Hilton Paris Opera Opent Deuren Na Renovatie Van $50 miljoen

Chique Nieuwe Uitstraling voor Historisch Hotel in Hart van Opera District

22 JANUARI 2015, PARIJS

Hilton Hotels & Resorts kondigt vandaag aan dat het Hilton Paris Opera officieel geopend is. Na een volledige renovatie van één van de meest historische en stijlvolle grand hotels van Parijs, wordt nu het Hilton Paris Opera gepresenteerd met een chique en eigentijds uitstraling.

Gevestigd in het hart van de Right Bank’s Opera district, ligt het hotel van geestelijk vader architect Juste Lisch vlakbij de Champs-Elysées en de exclusieve winkelervaring van Galeries Lafayette en Printemps Haussmann. Het hotel opende voor het eerst zijn deuren in 1889 om zo de gasten van de Exposition Universelle in stijl te kunnen ontvangen. Nu is het hotel voor $50 miljoen volledig gerenoveerd waardoor de glans en de bijzondere stijl van vroeger in ere is hersteld.

Het historische middelpunt van het hotel is de majestueuze ´Le Grand Salon´ welke, net als de 268 kamers en suites, verschillende bars en restaurants, is getransformeerd onder de nauwgezette supervisie van het gerenommeerde design bureau Richmond International.

Simon Vincent, EVP en president, Europe, Middle East & Africa van Hilton Worldwide: “Frankrijk heeft de meeste internationale toeristen van heel Europa, waarbij verwacht wordt dat in 2018 100 miljoen mensen het land bezocht hebben, en Parijs blijft nog altijd één van ’s werelds meest bijzondere bestemmingen. Hilton heeft een lange traditie in de stad en wij zijn verheugd dat we één van de meest beroemde hotels weer kunnen herintroduceren, na een volledige en stijlvolle renovatie die er gegarandeerd voor zal zorgen dat Hilton Paris Opera het thuis wordt voor zowel Parijzenaars als internationale gasten.”

Iedere ruimte van het Hilton Paris Opera is zorgvuldig ontworpen. Op geraffineerde wijze en passend bij zijn legendarische geschiedenis is het hotel gemoderniseerd om aan te sluiten bij de wensen van de reiziger van nu.

Een hoogtepunt van het gebouw is de Maria Callas Suite, de master suite van ruim 83 vierkante meter. Naast een ruime woonkamer met hoge plafonds in de stijl van de Parijse Haussmann stadsarchitectuur, biedt de suite ook een master slaapkamer met een kingsize bed en een tweede slaapkamer met twee losse bedden. Beide slaapkamers hebben een eigen prachtig ontworpen badkamer, afgewerkt met prachtig gepolijste steen.

Hilton Paris Opera biedt nog een selectie van in totaal 29 andere suites waarvan enkele met privé balkon in typische Parijse stijl. Alle gasten die in een suite verblijven kunnen in hun kamer gebruikmaken van een Nespresso koffiemachine, compleet assortiment badproducten en veel aandacht voor het gereedmaken van de kamer voor de nacht. Ook toegang tot de Executive Lounge, ontbijt en versnaperingen zijn inbegrepen.

Het hotel beschikt over een state-of-the-art fitnesscentrum en zes vergaderruimtes. De Baccarat ballroom, met vintage kroonluchters van echt Baccarat kristal, is in oude glorie hersteld. De ballroom is geschikt voor diverse evenementen tot maximaal 180 gasten.

De lobby bij de ingang leidt naar de salon ´Le Grand Salon´ genaamd. De elegante ruimte met 14 meter hoge plafonds en handgeschilderde fresco’s is de perfecte plek voor gasten om samen te komen en te genieten van de mooie Belle Epoque omgeving. Naast de hoofdingang van het hotel bevindt zich een kleine, intieme bar, ´Le Petit Bar´.

Rob Palleschi, global head full service brands, Hilton Worldwide: “Na in spanning te hebben afgewacht, is het nu tijd om gasten te verwelkomen in één van de bekendste hotels van Parijs. Hilton Paris Opera is prachtig gerenoveerd om zo een plek te heroveren in deze fantastische stad. Hilton heeft wereldwijd bijna 100 jaar lang veel grote evenementen georganiseerd en we kijken er naar uit om nog meer memorabele momenten met onze gasten in Hilton Paris Opera mee te maken.”

Hilton Paris Opera bevindt zich nabij het treinstation Saint-Lazare, ongeveer 27 kilometer verwijderd van de luchthaven Charles de Gaulle; 22,5 kilometer van de luchthaven Paris Orly en op 8 kilometer van zakencentrum La Défense.

Voor boekingen en andere vragen bel naar +33 (0) 1 40 08 44 44 of stuur een email naar parisopera.sales@hilton.com.

-###-

Over Hilton Hotels & Resorts

Hilton Hotels & Resorts werd opgericht in 1919 als hét topmerk van Hilton Worldwide. Vandaag de dag bouwt het merk nog steeds verder op zijn reputatie als innovator, door in zijn 550 hotels verspreid over zes continenten constant producten en diensten te blijven ontwikkelen die aan de steeds hogere eisen van reizigers wereldwijd voldoen. Hilton is de stijlvolle, innovatieve wereldleider in gastvrijheid die de ervaring creëert waarbij elke gast zich belangrijk, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Vind het laatste nieuws over Hilton op news.hilton.com en plan je reis op www.hilton.com of www.hilton.com/offers, waar je ook de laatste nieuwe hotelspecials vindt. Voor een lijst met de officiële social network sites waarop Hilton actief is, ga naar www.hilton.com/social. Hilton Hotels & Resorts is een van de twaalf grootste merken van Hilton Worldwide.

Citaten
"Frankrijk heeft de meeste internationale toeristen van heel Europa, waarbij verwacht wordt dat in 2018 100 miljoen mensen het land bezocht hebben, en Parijs blijft nog altijd één van ’s werelds meest bijzondere bestemmingen. Hilton heeft een lange traditie in de stad en wij zijn verheugd dat we één van de meest beroemde hotels weer kunnen herintroduceren, na een volledige en stijlvolle renovatie die er gegarandeerd voor zal zorgen dat Hilton Paris Opera het thuis wordt voor zowel Parijzenaars als internationale gasten." Simon Vincent, EVP en president, Europe, Middle East & Africa van Hilton Worldwide
"Na in spanning te hebben afgewacht, is het nu tijd om gasten te verwelkomen in één van de bekendste hotels van Parijs. Hilton Paris Opera is prachtig gerenoveerd om zo een plek te heroveren in deze fantastische stad. Hilton heeft wereldwijd bijna 100 jaar lang veel grote evenementen georganiseerd en we kijken er naar uit om nog meer memorabele momenten met onze gasten in Hilton Paris Opera mee te maken." Rob Palleschi, global head full service brands, Hilton Worldwide
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide (NYSE: HLT) is een wereldwijd gerenommeerd hotelbedrijf. De merken van het bedrijf omvat meer dan 4.660 managed, franchised, owned en leased hotels en timeshare properties met meer dan 765.000 kamers in 102 landen. Al 96 jaar richt Hilton Worldwide zich met zijn wereldwijde merken op het voortzetten van de traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. Het portfolio van het bedrijf omvat 13 eersteklas internationale merken waaronder Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton and Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het bekroonde loyaliteitsprogramma Hilton HHonors®. Hilton HHonors leden die direct via Hilton boeken, krijgen altijd extra voordelen zoals een exclusieve korting, gratis Wi-Fi, en digitale faciliteiten die exclusief via de toonaangevende Hilton HHonors app beschikbaar zijn. Zo kunnen HHonors leden via de app digitaal inchecken, hun kamer kiezen en toegang tot hun kamer krijgen met de Digital Key. Kijk voor meer informatie over het bedrijf op news.hiltonworldwide.com en connect met Hilton Worldwide op Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, LinkedIn en Instagram.

berichten